Boza, posibil director general al CE Oltenia

Ultimul venit în Directoratul CE Oltenia, Sorin Boza, ar putea primi cea mai importantă funcţie din societate, cea de preşedinte a Directoratului. Sorin Boza nu este străin Gorjului, el punând bazele investiţiei Siniat, fabrica de gips carton de la Turceni.

În ultimele săptămâni s-a discutat intens despre schimbarea lui Ionel Ilie de la conducerea societăţii, iar favorit pentru preluarea funcţiei era dat Laurenţiu Ciobotărică, directorul Diviziei Financiare. Ciobotărică este „pe placul“ supraveghetorilor, însă nu pot face abstracţie de dosarul penal pe care-l are acesta. Astfel, Sorin Boza pare să fie cel care va ocupa funcţia de director. Totodată, compania a anunţat reluarea recrutării pentru Divizia Energie, candidaturile putând fi depuse până vineri, 28 octombrie. Pe surse se spune că recrutarea a fost redeschisă pentru a-şi depune dosarul şi Ion Pisc, directorul Termocentralei Rovinari. Ionel Ilie, actualul director de la Energie, cu atribuţii de preşedinte de Directorat, a intrat în dizgraţiile acţionarului majoritar după ce a refuzat să facă 2000 de concedieri. CE Oltenia a concediat anul acesta circa 800 de persoane. Şi Ionel Ilie şi-a depus dosarul pentru Divizia Energie, însă rămâne de văzut cine va fi „selectat“.
În ceea ce priveşte numirea unui director general,. Consiliul de Supraveghere va lua o decizie în noiembrie, după ce va fi completat Directoratul.

Vizualizări: 3,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: