Boza, susţinut de PSD și fără adeziune

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu confirmă discuţiile cu Sorin Boza pentru o adeziune la partid, susţinând că a fost vorba doar despre susţinerea politică a acestuia după modificarea ordonanţei 109 privind managementul corporativ. Cel care a spus că Boza este interesat să se înscrie în PSD este deputatul Mihai Weber.

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că partidul l-a susţinut pe Sorin Boza și înainte de apariţia legii care a scos Complexul Energetic Oltenia de pe lista companiilor cu management corporatist. Cârciumaru nu condiţionează nici acum susţinerea lui Boza de semnarea unei adeziuni la PSD. „Din momentul în care PSD și ALDE au preluat conducerea ţării, domnul Boza, fiind director în exerciţiu, a avut de la început susţinere. Din momentul în care s-a modificat ordonanţa 109, în cadrul PSD Gorj s-a discutat situaţia domnului Boza. Ţinând cont de rezultate, se va bucura în continuare de susţinerea PSD-ALDE”, a spus Florin Cârciumaru.

Acesta ar fi de acord cu adeziunea șefului CE Oltenia la PSD, dar spune că decizia îi aparţine lui Boza. „Deocamdată nu s-a ajuns la nivelul de a semna adeziune, dar se poate bucura în continuarea de susţinerea PSD-ALDE. Dacă dumnealui își va exprima dorinţa de a deveni membru PSD sau membru ALDE, este decizia dânsului”, a mai spus senatorul Florin Cârciumaru.

„Sorin Boza nu este nici la ALDE, nici în PSD, nu are nicio legătură cu niciun partid politic. Astea sunt cancanuri de presă”, a spus președintele ALDE Gorj, Dian Popescu.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: