Braia nu va mai reveni la CEO. „Am fost un credul”

Alexandru Braia nu va mai fi consilierul personal al lui Sorinel Boza, directorul general al CE Oltenia. Braia a spus la Radio Infinit că se înțelesese cu managerul CE Oltenia, dar nu a mai primit postul pentru că informația a ajuns în presă, iar Boza nu i-a mai răspuns la telefon. Fostul șef al Carierei Peșteana spune că la CE Oltenia este „un cerc în care nu poți să intri” și regretă că a fost un credul.

Reporter: Ce s-a întâmplat de nu ați mai fost ajuns consilierul personal al directorului CE Oltenia? Nu a mai vrut Sorinel Boza?

Alexandru Braia: Întotdeauna când ești un om care vrei să faci ceva ești oprit de răuvoitori, care vor să desfășoare activitate așa cum au știut ei, în continuare. Au fost tot felul de piedici.

Rep.: Cine v-a pus piedici şi de ce?

A.B.: Inclusiv directorul general. Nu știu de ce. Probabil că am vorbit prea serios și am spus lucrurilor pe față, așa cum sunt. Așa cum mă știu.

Rep.: Vă doreați să reveniți la CE Oltenia?

A.B.: Da, bineînțeles. Era 100%. Trebuia să-mi spună: „Domn’e, nu mai veni”. Că doar nu e problemă. În ultimul timp, știți cum e.

Rep.: Practic, spuneți că ați avut o discuție în care v-a promis postul, după care s-a răzgândit...

A.B.: Da, bineînțeles. Nu vorbeam așa.

Rep.: Cum ați aflat că nu vă mai vrea consilier?

A.B.: Trebuia să mă întâlnesc cu dânsul și nu mi-a mai răspuns la telefon. Mi-am dat seama că e ceva la mijloc, care a intervenit. Cineva care nu m-a vrut, probabil.

Rep.: Domnul Boza a spus că nu puteți reveni la CE Oltenia, pentru că cei care au plecat cu plăți compensatorii nu au ce mai căuta în companie.

A.B.: Da, nu au ce căuta, pentru că și ceilalți le-au plătit în continuare, pentru două salarii. Asta-i așa... pusă să treacă. Nu-i problemă asta. Asta-i așa, de suprafață.   

Rep.: A fost o negociere PSD-ALDE pentru acest post?

A.B.: Nu știu dacă au fost negocieri, eu mi-am dat consimțământul că vreau să revin, pentru că fiecare om, știți cum e, găsește o perioadă de mai poate sau nu mai poate, și eu am hotărât singur, nu am fost la nicio negociere. Am discutat problema, asta sunt, asta am lucrat. Am fost neîndreptățit pentru că mi-am făcut treaba așa cum mă știe lumea, așa cum trebuie. Nu poți să intri în cercul acesta. Clar! La vârsta asta, sunt dezamăgit că, totuși, am fost un credul. Nici nu mă gândeam să fie cineva cu o piedică atât de puternică să zică nu, când am discutat punctual, iar după aceea s-au sucit la 180 de grade toate.

Vizualizări: 2,592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: