Bucurescu s-a împăcat cu Lambu la un coniac

După ani de scandaluri, jigniri, loviri, greva foamei, acuzații și reclamații, primarul din comuna Slivilești, Sorin Bucurescu, s-a împăcat cu consilierul local Lucian Lambu. Securea războiului a fost îngropată după ce Lambu a votat bugetul pe acest an al comunei Slivilești. Sorin Bucurescu a apreciat gestul consilierului și așa au devenit prieteni.  

Scandalul între primarul Sorin Bucurescu și consilierul local Lucian Lambu datează de două mandate. Consilierul Lucian Lambu îl acuza în martie 2009 pe edilul Sorin Bucurescu de faptul că a risipit banii de la buget şi i-a cheltuit pe lucrări făcute de mântuială. Primarul din Slivilești a fost băgat și în spital câteva luni mai târziu de Lucian Lambu. Bucurescu a intervenit atunci  pentru a aplana un conflict izbucnit între doi dintre consilieri, moment în care a fost strâns de gât de consilierul Lambu. Edilul a căzut şi s-a lovit cu capul de balustrada scării. Au urmat ani de reclamații, jigniri și procese, iar în 2011 Lambu, a făcut greva foamei în faţa Ministerului de Justiţie. Motivul a fost Bucurescu, despre care spunea atunci că îşi face de cap cu buna ştiinţă a DNA-ului şi a Poliţiei, iar în urma unui control ANI nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.

În 2013, se pare că cei doi au ajuns să îngroape securea războiului și să-și dea mâna. „M-am împăcat în cele din urmă lui Lambu. El a fost internat în spital și a ieșit chiar înainte de şedința de Consiliul Local. A venit și a votat bugetul. Am șters cu buretele tot și acum suntem prieteni. Am fost împreună chiar și la un pahar de coniac”, spune acum primarul Bucurescu.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: