Bustuchin sau Turceni? Cine are şanse pentru Liga a III-a!

Echipa de Liga a IV-a care va termina pe primul loc în Gorj va juca barajul de promovare în Liga a III-a cu liderul clasamentului din Arad. Lupta se dă în Gorj între AS Petrolul Bustuchin şi ACS Ştiinţa Turceni, care au 47, respectiv, 42 de puncte. Emanoil Popescu, secretarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, crede că cele două echipe au şanse egale.

Emanoil Popescu spune că echipele din Bustuchin şi Turceni sunt la fel de puternice. „Echipa care ne va reprezenta la baraj, dacă vine în urma unui campionat puternic, atunci bucuria este şi a noastră. Anul acesta se pare că va fi mult mai greu decât în alţi ani, sperăm ca oricare dintre echipe va termina pe primul loc, să facă o figură frumoasă. Eu zic că sunt de valori sensibil egale, cred că şi şansele de baraj sunt la 50% pentru fiecare dintre ele”, a spus Popescu la Radio Infinit.

Secretarul AJF Gorj este nemulţumit de modul în care s-a făcut tragerea la sorţi, pentru că meciul de promovare cu echipa din Arad va fi unul extrem de dificil. „Am fost repartizaţi într-o grupă cu alte cinci judeţe, suntem în grupa de vest, nu ştiu care au fost criteriile, cred că s-a ţinut cont de modul cum sunt repartizate judeţele pe serii în Liga a III-a. Tragerea la sorţi ar fi trebuit făcută în prezenţa reprezentanţilor Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, după care ni s-a spus că va fi transmisă online şi că nu avem ce căuta acolo. Îmi doream să merg, pentru a expune un punct de vedere. Aş fi pariat pe orice că vom da barajul cu judeţul Arad şi cred că nu a fost întâmplător”, a spus oficialul AJF Gorj.

Meciul tur va avea loc în Arad pe 16 iunie, de la ora 18.00, iar returul în Gorj, pe 23 iunie, de la ora 17.30.

Vizualizări: 998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: