Cadoul promis de Olguţa Berbec de ziua soţului

Cântăreaţa de muzică populară Olguţa Berbec a promis un cadou inedit soţului ei, instrumentistul Remus Novac, de ziua lui. Încă un copil, un frăţior sau o surioară pentru Cezara, care are aproape doi anişori.

Olguţa Berbec este solistă la Ansamblul Profesionist “Doina Gorjului”, fiind în concediu de creştere a copilului. Locuieşte alături de soţul ei în Timişoara şi merg  împreună la evenimente atât în ţară, cât şi în străinătate. Chiar zilele trecute au cântat pentru românii din Italia.

Artista i-a transmis marţi un frumos mesaj soţului ei de ziua de naştere, dar şi cu prilejul celor trei ani de când sunt împreună. „...să cântăm, să râdem mult, să călătorim, să ne drăgălim în toate dimineţile cu Cezărelu nostru şi să-i facem un frăţior sau o surioară, să fie veselie în casa noastră aşa cum ne-am promis acum trei ani!”, a fost mesajul Olguţei Berbec, care a strâns ca de obicei mii de aprecieri şi sute de comentarii din partea fanilor. „La mulţi ani, sănătate, fericire, să ai succes în continuare, să ne inciţi cu melodii deosebite. Mulţi, mulţi ani frumoşi, sănătoşi şi tot ce vă doriţi să vi se împlinească, să vă trăiască prinţesa şi să-i mai aducă barza ce vă doriţi, că meritaţi”, a fost mesajul unui fan.

Olguţa Berbec a început recent o colaborare cu Petrică Mîţu Stoian, alături de care a cântat mai multe piese.

Vizualizări: 21,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: