Calcule pentru salvarea Pandurii de la retrogradare

Etapa din acest weekend va fi decisivă pentru soarta echipelor din subsolul clasamentului. Pandurii Târgu Jiu va juca în deplasare la Ripensia Timişoara şi o eventuală victorie ar lăsa echipa în joc. Două dintre echipele care se zbat să scape de retrogradare, Foresta Suceava şi Ştiinţa Miroslava, vor juca între ele, rezultatul din această partidă fiind de asemenea decisiv.

Mai sunt doar trei etape până la finalul campionatului, iar acum contează atât rezultatele pe care le face Pandurii, cât şi rezultatele pe care le vor avea celelalte echipe din subsolul clasamentului.

Pandurii are trei puncte asigurate din meciul cu ASA Târgu Mureş, dar mai are şi două jocuri de disputat până la finalul campionatului, cel de sâmbătă cu Ripensia şi cel din ultima etapă cu Dacia Unirea Brăila, de asemenea o echipă care vrea să scape de la retrogradare. Dacia va câştiga trei puncte din această etapă în care este programată să joace cu desfiinţata Olimpia Satu Mare, apoi merge la UTA şi în ultima etapă va fi meciul decisiv cu Pandurii.

Foresta Suceava şi Ştiinţa Miroslava au meci între ele în această etapă, după care Foresta are acasă cu Ştiinţa Snagov şi în deplasare la Luceafărul Oradea, iar Ştiinţa acasă cu Luceafărul şi în deplasare la Ripensia.

În lupta pentru evitarea retrogradării ar mai intra teoretic Metaloglobus Bucureşti, care are programate partide cu echipe din apropierea capitalei. Zvonurile sunt că nu vor avea probleme în a câştiga atâtea puncte câte le trebuie.

Cinci echipe vor retrograda în acest an din Liga a II-a, două dintre ele fiind Olimpia Satu Mare şi ASA Târgu Mureş, care s-au desfiinţat. Celelalte trei vor fi cele mai prost clasate dintre Foresta Suceava, Ştiinţa Miroslava, Dacia Unirea Brăila, Pandurii Târgu Jiu şi Metaloglobus Bucureşti.

Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: