Călinoiu îi depune candidatura lui Ponta

Victor Ponta nu ar mai candida, dacă ar avea cuvânt, dat fiind că a declarat, publică, faptul că nu va candida dacă până în 2016 nu va face autostrada Comarnic – Braşov. Autostrada nu este gata, iar Ponta vrea să candideze. Ba mai mult, Ion Călinoiu, lider PSD Gorj, se duce la Bucureşti, personal, pentru a lua dosarul acestuia. El mai probabil va mai rece şi pe la Liviu Dragnea, preşedintele PSD, pentru a se asigura că prinde şi el un loc pe listă.

Ion Călinoiu, președintele executiv al Partidului Social Democrat, a declarat că el îi va depune candidatura lui Victor Ponta în Gorj. Călinoiu a precizat că marți, Ponta va avea candidatura depusă la Gorj. „Intenția este de 100% și mâine (n.r astăzi) va fi și dosarul cu candidatura, îl voi duce personal la organizația județeană PSD Gorj. Mă duc eu la București și iau și dosarul cu documentele necesare depunerii candidaturii”, a spus Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj.  Întrebat când își va depune propria candidatură pentru un post la Senat, Călinoiu a spus că în timp util. ”Până la ora actuală nu și-a mai depus nimeni. Îmi voi depune și eu în perioada imediat următoare. Îmi voi depune și eu în termenul pe care l-am stabilit”, a mai spus Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj.

Victor Ponta va candida deşi susţinea, pe 13 februarie 2013, la Realitatea TV că „Dacă nu este gata (autostrada Comarnic-Braşov – n.r.) până în 2016, nu mai candidez”. O lună mai târziu a fost întrebat dacă îşi menţine afirmaţia. „Normal că mi-o menţin. Miza nu este până la urmă la ce mai candidez eu în 2016. Miza este de a demonstra că în România putem face 50 de kilometri de autostradă, într-adevăr în zona cea mai circulată din România, pentru că toată lumea vorbeşte despre autostrăzi şi nimeni nu a reuşit să le facă”. Autostrada nu a fost realizată.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: