Călinoiu, la inaugurarea stadionului Olguței. Ponta, tăiat de pe lista invitaților

Nu mai puțin de 30.000 de olteni au luat cu asalt vineri seara Craiova pentru a participa la inaugurarea noului stadion „Ion Oblemenco”, de la eveniment nelipsind politicieni de top din zonă. Absenți au fost doar reprezentanții Gorjului, singurul politician cu greutate care a fost prezent la ceremonie fiind Ion Călinoiu. Asta în timp ce, de la sute de kilometri distanță, deputatul de Gorj Victor Ponta își exprima public regretul că nu a fost și el chemat la festivitate.

Ponta ar fi avut ocazia să se întâlnească cu mai vechiul său amic Ion Călinoiu, care, în lipsa altor politicieni de la Gorj, s-a întreținut, printre alții, cu primarul de la Drobeta Turnu Severin, oraș care până acum a găzduit și meciurile Universității Craiova, dar și pe cele ale Pandurilor.

Acum Călinoiu ne asigură că și Târgu Jiul va avea un stadion modern, chiar dacă toată lumea se întreabă cine va mai juca pe el dacă Pandurii nu e ajutată să revină în Liga I. „Stadionul e extraordinar de modern și util pentru toată Oltenia. Sunt convins că în curând îl vom inaugura și pe cel de la Târgu Jiu, așa cum sper că vom avea și o echipă care nu va pierde meciurile pe care le va disputa. Am speranță în echipă, dar trebuie să dispară cei care au stricat-o. Sunt onorat că am fost invitat de un gorjean deosebit cu multe realizări în Oltenia, domnul Popeci. Am avut onoarea să mă întâlnesc și cu primarul Craiovei, și cu viceprim-ministrul Paul Stănescu, prietenul meu, cu președintele Consiliului Județean”, a spus Călinoiu, referirile sale la cei care au „stricat” Pandurii părând să nu aibă nicio legătură cu cei care în ultimii ani au tocat milioane de euro de la club și au adus echipa în pragul falimentului fără să fie însă tras cineva la răspundere.

Ponta a rămas cu amintirile

În ceea ce privește inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu, gorjenii mai au de așteptat, deși ministrul Olguța Vasilescu a mărturisit că ea știa că și lucrările de aici „sunt gata”. „Gata” a fost, în schimb, doar Victor Ponta care a așteptat și el o invitație pentru a participa la investiția pentru a cărei realizare a semnat acum doi ani și jumătate. Pe contul său de Facebook, deputatul de Gorj și-a manifestat regretul că nu a fost chemat la Craiova, acum acestuia rămânându-i să aștepte inaugurarea de la Târgu Jiu, în cazul în care lucrul acesta se va întâmpla în actualul său mandat de parlamentar. „Mă bucur foarte tare că Stadionul «Ion Oblemenco» a fost finalizat la doi ani și jumătate de la semnarea contractului. Craiova și oltenii meritau cu adevărat un stadion european și sunt convins că pe noul stadion vor vedea din nou meciuri istorice de fotbal, dar și alte tipuri de spectacole. Felicitări autorităților locale și constructorilor. Ps - regret că nu am fost invitat la evenimentul de inaugurare unde aș fi venit cu mare plăcere - am însă în colecția mea de amintiri, bucățica din vechiul gazon și sunt mândru de asta. Politica nu e ca fotbalul: eu doream să vin și nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat și nu a putut să vină, așa că din cei 3 care am pornit lucrările a rămas doar Olguța”, a scris Ponta pe contul său de socializare.

Galerie foto


Vizualizări: 1,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: