Campion naţional la kickboxing la 11 ani

Un copil de 11 ani, din Târgu Jiu, a devenit campion naţional la kickboxing. Deşi practică acest sport de puţin timp, Flavius Boceanu, legitimat la Clubul Sportiv „Renshi”, a reprezentat Gorjul la Campionatul Naţional Freestyle Kickboxing, unde au participat circa 70 de sportivi din ţară. Antrenorul Iacob Cherşi spune că Flavius are mari şanse de a deveni campion european.

Flavius Boceanu a adus Gorjului medalia de aur, în urma Campionatului Naţional Freestyle Kickboxing, desfăşurat weekend-ul trecut, la Râmnicu Vâlcea. Flavius este legitimat la Clubul Sportiv „Renshi” Târgu Jiu, iar competiţia de la Vâlcea a reprezentat prima lui participare la un campionat. Antrenorul Iacob Cherşi spune că băiatul are toate şansele de a face performanţă în acest sport. „Flavius practică acest sport de o perioada scurtă de timp. L-am ales pe el din toată echipa mea, pentru a reprezenta Gorjul, deoarece mi s-a părut că are ceva nativ şi este un talent în lumea sportului de acest gen de luptă. Este un copil silitor şi la şcoală şi la antrenamente, îmi aduce aminte de Nicolae Boldea, fostul meu campion european, pe care l-am ţinut în sport, pe lângă mine, tot de la aceeaşi vârstă ca şi Flavius. Prin Flavius îl revăd pe Nicuşor”, a declarat Iacob Cherşi. Antrenorul de kickboxing se mândreşte şi cu alţi sportivi ai săi. „În sală mai am copii talentaţi: Cristian Andronie, Cătălin Cârstina, campioni naţionali de Unifight sistemul militar şi Florin Giosu, campion în Budapesta pe box”, a precizat Iacob Cherşi.

ANTRENAMENTE

Clubul Sportiv „Renshi” Târgu Jiu face permanent înscrieri pentru diferite sisteme: Judo, Unifight, Kickboxing, M.M.A. şi Autoapărare. Antrenamentele au loc în fiecare seară, între orele 20:00 şi 22:00. „Activitatea acestui club se menţine la cel mai înalt nivel datorită sponsorilor: Hotel Brâncuşi, Artego SA, Restaurantul Rebeca, Autentic food şi SC Eniasan SRL Motru”, a spus Iacob Cherşi.

Galerie foto




Vizualizări: 2,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: