Când începe montarea patinoarului pe Insuliţa Jiului

Investitorul din Craiova care vrea să amenajeze un patinoar pe Insuliţa Jiului, în Târgu Jiu, va începe din weekend lucrările de construcţie a acestuia. Afaceristul doljean va pune la dispoziţie inclusiv ghete pentru doritori.

Cel care vrea să implementeze acest proiect pe marginea Jiului a fost joi, 8 decembrie, să semneze contractul cu primăria Târgu Jiu pentru închirierea terenului unde va fi amenajat patinoarul. Chiar weekend-ul acesta vor începe lucrările de montare a patinoarului, spun cei de la primărie. "Am încheiat contractul cu reprezentantul societăţii din Craiova. Din discuţiile pe care le-am avut, spre sfârşitul săptămânii, probabil sâmbătă va veni cu partea de echipamente, utilaje şi să treacă efectiv la montarea propriu-zisă, aşa încât săptămâna viitoare copiii să poată să se bucure de această zonă de agrement", a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.
Patinoarul va fi unul de dimensiuni mari şi ar putea rămâne la Târgu Jiu chiar şi trei luni de aici înainte, în funcţie de vreme. Va avea o lungime de 30 de metri şi o lăţime de 15 metri. Va fi îngrădit şi prevăzut cu spaţiu pentru închirierea patinelor. Nu va fi unul sintetic, ci cu gheaţă. Afaceriştii care vor veni pe Insulița de pe Jiu vor plăti taxe la primărie. Cuantumul acestora a fost reglementat printr-o hotărâre de Consiliu Local de la sfârşitul lunii noiembrie.

Vizualizări: 2,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: