Când revin handbaliștii gorjeni la pregătire

Handbaliștii de la CS Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu se vor reuni pe 8 ianuarie. Va urma un program de pregătire, returul fiind programat să înceapă la finele lunii februarie. „Vom stabili programul de pregătire în funcție de bugetul aprobat, dacă reușim facem pregătire centralizată într-un cantonament, dacă nu, local. Vom avea și meciuri amicale”, a spus Adrian Gorun, antrenor.

CS Universitatea Constantin Brâncuși va juca primul meci oficial de anul viitor pe 25 februarie în deplasare la Reșița, iar pe 4 martie acasă cu HCM Sighișoara.

Echipa gorjeană este pe locul al doilea în clasamentul Diviziei A, seria B, la handbal masculin, obiectivul fiind însă promovarea în Liga Națională. „Am jucat cu echipa din Oradea în deplasare, dacă jucam acasă eram pe primul loc. Nu suntem 100% mulțumiți, ne-am fi dorit mai mult de la meciul de la Oradea. Ne-am fi dorit să jucăm și în Cupa României, pentru a întâlni o echipă de Liga Națională. Dar suntem favoriți la promovare, pentru că în deplasare am pierdut la un gol, iar acasă vom avea publicul de partea noastră”, a mai spus antrenorul la un post de radio. (A.A.)

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: