Când va fi deschis patinoarul din Târgu Jiu

Târgujienii vor avea unde să petreacă timpul liber în această iarnă. Un patinoar va fi amenajat pe Insuliţa Jiului, lucrările demarând chiar de săptămâna viitoare. Patinoarul va fi de dimensiuni mai mari comparativ cu cel de anul trecut. Firma din Craiova este aceeaşi care l-a deschis pentru prima dată în iarna anului 2016.

„Reprezentanţii societăţii au venit, s-au uitat la locaţie, au discutat de modul de aducere în Târgu Jiu a utilajelor, a agregatelor, urmând ca probabil săptămâna viitoare să treacă efectiv la montarea acestui patinoar. Se pare că va fi un pic mai mare. Din câte am înţeles va funcţiona de Sfântul Andrei”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu.

Societatea din Bănie a încheiat, în anul 2016, un contract cu Primăria Târgu Jiu pentru închirierea pe perioada iernii a unei suprafeţe de teren pe Insuliţa Jiului, în vederea amenajării unui patinoar. Sezonul trecut, acesta a funcţionat până la mijlocul lunii februarie. Societatea plăteşte către primărie o chirie de 0.10lei/mp/zi. Suprafaţa închiriată este de 458 mp, din care 450 metri pătraţi pentru amenajarea patinoarului. Asta înseamnă că primăria va încasa lunar undea la 1.400 lei. Pe lângă chiria aferentă, firma din Craiova plăteşte şi utilităţile, adică alimentarea cu energie electrică şi apă. Anul trecut, cheltuielile cu utilităţile pe tot sezonul s-au ridicat la circa 8.000 de lei. 

Vizualizări: 3,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: