Candidaţii PNL, PSD şi PSRo au intrat în cursa electorală

Constantin Croicu, candidatul PNL la alegerile parţiale din data de 5 noiembrie, şi-a depus candidatura marţi după-amiază. Primarul din Băleşti i-a fost alături, la fel şi mai mulţi consilieri judeţeni. Croicu are 48 ani şi a lucrat peste 24 de ani la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, 20 de ani numai la Serviciul Rutier. „Candidez la funcţia de primar al comunei Teleşti, convins fiind că împreună putem face din localitatea noastră, locul în care oamenii vor fi respectaţi de autorităţi, iar administraţia se va face doar în interesul oamenilor şi al comunităţii”, a precizat Croicu, citat într-un comunicat al PNL Gorj.

Tot marţi şi-a înregistrat candidatura Alecsandru Dodenciu de la PSRo. Acesta a fost însoţit de liderii formaţiunii din Gorj, David Groşanu şi Ion Butan. „Îl recomandă experienţa ca administrator de firmă şi ca fost viceprimar al comunei Telesti, fiind singurul candidat care cunoaşte problemele administraţiei publice locale”, arată un comunicat al partidului.

Liderii PSD au fost şi ei alături de candidatul formaţiunii, Ion Mischie. Acesta este primar interimar în funcţie, fiind susţinut de fostul primar Romulus Bîldea, al cărui mandat a încetat din motive de incompatibilitate. (A.A.)

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: