Cântăreţul Neluțu Trandafir, la un nou accident rutier

Face ce face și ajunge în cele din urmă să fie implicat într-un nou accident rutier cam la fiecare sărbătoare mai importantă. Cântărețul de muzică populară Neluțu Trandafir Titerlești a avut parte miercuri seara din nou de o asemenea nenorocire, fiind la al șaselea accident din viața sa.

La intersecția străzii Tismana cu Calea Severinului, „la Barieră” cum mai este cunoscută locația din Târgu Jiu, Neluţu Trandafir nu s-ar fi asigurat corespunzător și s-a ciocnit de un alt autoturism. Cântărețul nu a avut răni grave, dar soția sa, aflată pe locul din dreapta, a fost descarcerată de către pompieri pentru a putea fi transportată la spital.

De circa trei decenii, în scaunul cu rotile

Anul trecut, imediat după Revelion, Neluțu Trandafir Titerlești a ajuns din nou la spital în urma unui accident rutier, la acel moment un șofer intrând pe contrasens și lovind mașina condusă de acesta. Cântărețul a avut parte de primul accident nefericit în urmă cu aproape trei decenii. La vremea respectivă a încercat să evite un grup de copii care i-au apărut brusc în față, izbind un stâlp de electricitate. A rămas cu infirmități care l-au imobilizat într-un scaun cu rotile, de atunci el putând să conducă autoturisme doar special adaptate persoanelor cu dizabilități. Între timp, Neluțu s-a apucat de cântat și participă la diverse evenimente folclorice, prezența sa pe scenă fiind uneori condiționată de problemele rutiere.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

În urma accidentului de miercuri seara, cântărețul s-a ales cu dosar penal, fiind considerat responsabil pentru cele întâmplate. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tismana, la intersecția cu strada Calea Severinului nu a respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu. În urma impactului, o femeie de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a menționat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: