Cantonament în străinătate pentru Şirineasa

Echipa de fotbal de liga a treia ACS Şirineasa ar putea efectua cantonamentul de iarnă în străinătate. Destinaţia luată în considerare pentru pregătirea fotbaliştilor este Antalya-Turcia. Antrenorul Dan Vasilică a vorbit despre planurile pe care le are în ceea ce priveşte echipa patronată de afaceristul gorjean Nicolae Sarcină.

Fotbaliştii de la Şirineasa vor afla săptămâna aceasta unde vor desfăşura cantonamentul de iarnă. Pregătirea va avea loc în luna februarie, cel mai probabil peste hotare. „Discuţiile au fost să facem cantonamentul în Antalya, dar încă nu e bătut în cuie. Cantonamentul va fi de 10 zile, în perioada 1-10 februarie sau 10-17 februarie. E vorba şi de costuri. O altă variantă ar fi în ţară: Snagov, Buftea. Este posibil ca în luna februarie să avem zăpadă, temperaturi scăzute şi atunci trebuie să avem măcar teren sintetic pentru amicale, pentru pregătire. Ar fi minunat să facem cantonamentul în Turcia. Una este să te antrenezi cu geaca şi cu căciula în cap, alta e în tricou şi şort. Nici echipe potente ca Petrolul sau Cluj nu merg acolo”, a spus, amuzat, antrenorul Dan Vasilică.

Dacă Turcia va fi aleasă ca destinaţie de pregătire, Şirineasa ar fi singura echipă de liga a III-a care ar face cantonamentul peste hotare.

Până una-alta, cei de la Şirineasa se ocupă şi de întărirea echipei. Noi jucători au fost aduşi în lot, iar alţii urmează să fie cooptaţi. Tratativele se poartă numai la nivel înalt, spune Dan Vasilică. „Majoritatea jucătorilor care o să vină sunt de la liga I şi liga a II-a. Practic, peste câteva luni pot să evolueze în liga a II-a şi proiectul este foarte frumos. Suntem în discuţii şi cu cei de la Pandurii pentru nişte jucători din toate compartimentele. Şi defensiv, şi de mijloc şi de atac”, a mai spus antrenorul Dan Vasilică.   

Unul dintre jucătorii aduşi recent este Adelin David, fundaş central de la Roşiori, fost jucător la echipa Minerul Motru.

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: