Capotă face inventarul la spital

Haos la arhiva spitalului. Aceasta a fost prima declarație a lui Gigel Capotă, directorul interimar al unității medicale din Târgu Jiu. În plus, Capotă a anunțat că va încerca să facă mai mulți bani pentru a rotunji conturile spitalului. „Vreau să diversific toate serviciile ca să creștem veniturile. Avem o inventariere a patrimoniului. Știm ce luăm și ce nu luăm. Ce avem și ce nu avem. Am găsit arhiva. Era nelegată cam de prin anul 2000 și ceva”, a declarat Gigel Capotă, la Radio Târgu Jiu.

Gigel Capotă a fost directorul financiar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu până a ajuns acum să-i ia locul, până la organizarea concursului, lui Tiberiu Tătaru. Acesta din urmă a renunțat la șefia spitalului după ce îi expirase mandatul.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a anunțat că va avea loc un concurs pentru postul de manager anul viitor. Capotă nu este sigur că va participa, menționând că va face o analiză a activității sale și va stabili, apoi, dacă intră în cursă. (M.M.)

Vizualizări: 1,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: