Capotă: Să scoatem spitalul din această dispută politică

Supărat din cauza scandalurilor în care a fost implicat Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, directorul Gigel Capotă vine cu un sfat pentru partidele care vor să-și facă imagine pe spatele unității medicale. „Să scoatem spitalul din această dispută politică”, a fost mesajul lui Gigel Capotă pentru politicienii care s-au bătut în comunicate de presă pe teama problemelor din spital.

După ce PSD și PNL s-au bătut în comunicate de presă aruncând vina, unii pe medici, alții pe lipsa aparaturii ori condițiilor, pentru problemele care roiesc în jurul spitalului, managerul Gigel Capotă le-a transmis să lase spitalul în pace, pentru că medicii nu au adeziune la vreun partid și nici nu întreabă pacienții ce preferințe au în materie de politică. “Haideți să scoatem din disputa politică acest spital pentru că medicii noștri, să știți, că oricine apelează la serviciile medicale nu te întreabă în ce partid ești. Medicii nu au treabă cu politicul! Trebuie să știe foarte clar că trebuie să intervină și au nevoie de aparatura necesară, medicamente, materiale sanitare, tot ce trebuie să poată interveni cât mai eficient asupra bolnavului”, a transmis directorul spitalului, Gigel Capotă.

Acesta a completat că sunt multe de făcut în spital, dar că nu a avut prea mult timp la dispoziție să schimbe tot ce trebuie să fie înlocuit. „Suntem conștienți că sunt multe de făcut, dar nu se pot face toate deodată. Nu este ușor și nici drept să ceri unui manager care abia a început un contract de management de 7 luni ca să spui că nu este un spital la standarde. Noi încercăm să schimbăm”, a mai adăugat Capotă. (M.M.)

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: