Captură uriaşă de artificii şi petarde. Percheziţii în Gorj!

Circa 100.000 de artificii şi petarde au ridicat poliţiştii de la un tânăr din oraşul Târgu Cărbuneşti. Articolele pirotehnice au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

La data de 8 decembrie, poliţiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase au identificat un tânăr de 24 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, în timp ce oferea spre comercializare, în locuri publice, cantitatea de 25.700 articole pirotehnice (artificii, petarde), din categoriile a II-a și a III-a, fără a deţine autorizaţie legală pentru efectuarea de operaţiuni cu astfel de produse.

Cercetările au continuat în această cauză, fiind efectuate percheziții domiciliare în două locații pe raza orașului Târgu Cărbunești, unde a fost identificată cantitatea totală de 93.600 articole pirotehnice (artificii, petarde), din categoriile a II-a și a III-a.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, anunţă Poliţia Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 4,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: