Cârciumaru, Caragea şi Călinou, vedetele lui Dan Diaconescu!

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că el şi preşedintele executiv al partidului, Ion Călinoiu, au avut numai de câştigat de pe urma campaniei dusă de Dan Diaconescu la Târgu Jiu. Au câştigat imagine! Cârciumaru spune că Diaconescu i-a făcut vedete, dat fiind că în fiecare seară, pe OTV, apăreau subiecte despre ciocoii Gorjului.

Florin Cârciumaru a declarat la RTV, la o emisiune moderată de Manuela Misăilescu, că notorietatea liderilor PSD se datorează lui Dan Diaconescu. Vedetă este şi şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea. „Poate trebuie să-i mulţumim lui Dan Diaconescu că o lună de zile şi două săptămâni ne-a făcut vedete naţionale. Pot să spun suntem persoanele cele mai cunoscute, alături de domnul Ponta şi după campania care s-a dus la Târgu Jiu. În fiecare seară, după cum ştiţi Cârciumaru, Călinoiu, Caragea plus Ponta erau subiect pentru domnul Diaconescu şi asta a contribuit la o cunoaştere mai amănunţită a domnului Călinoiu, a mea şi a domnului Caragea“, a declarat Cârciumaru.

Acesta spune că acum „toată lumea ştie cine e Cârciumaru şi Călinoiu”. „Orice rău este înaintea binelui. Toată lumea a fost cu ochii pe Târgu Jiu. Prinde foarte bine lui Ion Călinoiu. De exemplu, delegaţia de la Suceava se întreabă cine e Ion Călinoiu. Aaa, Ion Călinou a fost lângă Victor Ponta în campanie, ciocoiul de la Gorj, cum zicea Diaconescu“, a mai spus Cârciumaru.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: