Cârciumaru îl confirmă pe Dragnea, nu pe Ponta

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, crede că Liviu Dragnea este cel care spune adevărul cu privire la modul în care Ponta a făcut guvernul, influenţat de şeful SRI de atunci, George Maior. „Toată lumea ştia că atunci când s-a format guvernul, în 2012, s-au primit influenţe şi din altă parte. Eu vorbesc de lumea pesedistă. Nu eram siguri 100%, dar pe această temă se discuta în rândul membrilor PSD”, a spus Florin Cârciumaru la Interviurile Infinit FM.

Deşi în trecut era un apropiat al lui Ponta, Cârciumaru îi reproşează că spune lucruri neadevărate la televizor. „Din câte cunosc, domnul Dragnea are perfectă dreptate. Din câte am văzut în trecut şi văd şi în momentul de faţă, are perfectă dreptate când vorbeşte de implicarea altor instituţii în decizia guvernului sau în decizia altor instituţii din administraţie”, a spus Cârciumaru, precizând că nu are de unde să ştie dacă exista o cutumă ca primul ministru să se consulte cu şeful SRI atunci când alcătuia guvernul.

Cârciumaru crede că acest scandal nu face bine nimănui: „Eu fac apel către domnul Ponta, către domnul Dragnea, să lămurească această dispută pe cale paşnică, pentru că acest scandal nu face bine nimănui”.

Liviu Dragnea spune că George Maior i-a dat lista Executivului lui Victor Ponta, dar acesta din urmă afirmă că liderul PSD ar fi vrut să fie ministru de Interne şi nu i-a ieşit.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: