Cârciumaru: Ponta s-a delimitat de PSD, nu partidul de Ponta

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu crede că partidul a greșit delimitându-se de Victor Ponta, ci invers. Cârciumaru crede și acum că locul lui Ponta este în PSD, dar spune că acesta “nu face bine ce face”. Pesediștii nu par să regrete prea mult despărțirea de fostul lor șef de partid.

Reporter: Cum vedeți decizia domnului Ponta de a merge din toamnă într-un nou proiect politic?

Florin Cârciumaru: Este punctul de vedere al domnului Victor Ponta. Este decizia dânsului, dintre cei prezenți aici nu este vreunul care să urmeze pașii dânsului. Nu putem comenta mai mult.

Rep.: Există cale de împăcare între Ponta și Dragnea?

F.C.: Nu putem comenta, este o problemă între domnul Ponta și domnul Dragnea. Disputa este la nivel între cei doi. Nu am intrat în culise, nu știu amănunte despre ce se întâmplă.

Rep.: Domnul Ponta este deputat de Gorj, nu încercați să-l aduceți înapoi?

F.C.: Dacă dați timpul înapoi, veți observa că eu de fiecare dată am declarat că domnul Ponta nu face bine ce face și locul dumnealui este în Partidul Social Democrat. Dar, nu pot eu să decid în numele dânsului. Dacă domnul Ponta dorește să facă altceva, este decizia dânsului.

Rep.: Nu credeți că partidul s-a delimitat prea ușor de un fost președinte?

F.C.: Eu consider că nu partidul s-a delimitat ușor de Victor Ponta, ci domnul Ponta prin acțiunile pe care le-a făcut s-a delimitat de PSD.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: