Cârciumaru regretă că l-a primit în PSD pe Moșoiu

Alianța PSD-ALDE este în continuare șubredă la Drăguțești și Motru, dar probleme sunt și la Tismana. Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că regretă venirea în partid a lui Vasile Moșoiu. Asta după ce și Moșoiu a spus că regretă plecarea din PNL și a acuzat atitudinea dictatorială a liderilor PSD și apetitul pesediștilor pentru trădare.

 Reporter: Continuă tensiunile între ALDE și PSD la Drăguțești?

Florin Cârciumaru: Știu de discuțiile care sunt în organizația Drăguțești. Am avut o întâlnire cu cei cinci consilieri. Am încercat să le explic că sunt în alianță cu ALDE și alianța trebuie să funcționeze, să voteze și să susțină proiectele primarului. Nu că vreau eu, ci pentru că suntem într-o alianță la nivel național.

 Reporter: Este adevărat că Vasile Moșoiu i-a pus pe consilieri să jure cu mâna pe Biblie că au votat candidatul PSD și nu pe cel de la ALDE?

F.C.: Nu am fost de acord cu această atitudine, pentru că întâlnirea risca să se transforme într-un circ. El le cerea consilierilor să jure pe Biblie, ei îl puneau să jure pentru altceva. Lucrurile trebuie tratate cu maturitate, nu suntem copii.

 Reporter: Moșoiu a spus că regretă plecarea din PNL...

F.C.: Atât eu, cât și cei care am luat hotărârea de a-l coopta pe domnul Moșoiu în PSD, regretăm pentru ce am făcut.

 Reporter: Va funcționa până la urmă această alianță în toate localitățile?

F.C.: Discuțiile vor continua și în cazul organizației Drăguțești, și în cadrul organizației Motru, acolo sunt probleme din partea ALDE, mai sunt probleme și la Tismana, unde cei de la ALDE nu au reușit să desemneze un om să fie primar. Vor continua discuțiile în această vară și vom face ca alianța cu ALDE să funcționeze așa cum funcționează la nivel central și la nivelul Consiliului Județean.

Vizualizări: 1,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: