Cârciumaru susţine că îi vrea cineva locul la şefia PSD Gorj

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că multe critici la adresa lui pornesc de la faptul că sunt persoane care îi vor locul la şefia filialei. Pe de altă parte, şi adversarii îl vor plecat, spune Cârciumaru, pentru că s-a văzut că acolo unde nu a mai candidat el, PSD a pierdut alegerile.

Senatorul de Gorj, Florin Cârciumaru, susţine că este atacat seară de seară prin emisiunile de televiziune, de către persoane care urmăresc slăbirea PSD sau preluarea filialei, după caz. „Numai prin unitatea echipei putem să mergem mai departe. Dacă nu suntem uniţi, sunt atâţia şi atâţia care aşteaptă greşelile noastre. Această unitate a conducerii PSD Gorj se încearcă să fie atacată din exterior de fel şi fel de persoane. Chiar se bucurau unii atunci când au existat unele ezitări, se bucurau că vor veni ei şi că vor conduce. Cred că lucrurile s-au lămurit între noi, au fost înţelese şi de cei care aşteaptă şi care trebuie să înţeleagă că va veni şi timpul lor”, a spus Cârciumaru la TV Sud.

Preşedintele PSD Gorj a spus că are o relaţie foarte bună cu Mihai Weber şi Cosmin Popescu, cărora le va preda ştafeta după 2020, când vor fi alegeri. „Eu tot timpul am spus că va veni un moment în care trebuie să fac un pas lateral, pentru că eu sunt la conducerea PSD din 2000, dacă pun şi cei patru ani în care am condus organizaţia municipală. Am dat mesajul clar, că ne pregătim pentru transferul de activitate. Dacă vor fi alegeri până în 2020, mă dau la o parte, nu mai candidez. Dacă nu, îmi voi da tot interesul să pregătesc acest transfer de activitate”, a precizat Cârciumaru.

„Nişte persoane care vor să vină sau să revină”

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, dezminte zvonul că organizaţia nu va putea obţine măcar un post de secretar de stat în viitorul apropiat. „Astea sunt bucuriile celor care ar vrea ca eu, domnul Weber şi domnul Cosmin Popescu să plecăm şi să vină sau să revină nişte persoane la conducerea PSD Gorj”, a spus Cârciumaru la TV Sud, fără a preciza la cine se referă.

Cârciumaru a spus că partidul a avut unele probleme de comunicare şi că anumite subiecte nu ar trebui să apară în spaţiul public înainte de a fi discutate la partid. „A fost situaţia de la Inspectoratul Şcolar, este pentru prima dată când ne-am confruntat cu o asemenea problemă. Ne vom întâlni mai des în Biroul Permanent, în Comitetul Executiv, pentru a discuta problemele care vin din teritoriu”, a spus preşedintele PSD Gorj.

Prima întâlnire zonală va fi la Motru, a spus Cârciumaru, care precizează că va fi invitat inclusiv primarul liberal Gigel Jianu.

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: