Care este strategia ARD Gorj în campania electorală

Democrat liberalul Dumitru Modrea, cel care a pierdut alegerile pentru Primăria Turcineşti, a fost desemnat şeful campaniei Alianţei România Dreaptă. Modrea a anunţat că va practica o strategie sănătoasă, dar care rămâne secretă până după alegeri.

Modrea nu a vrut să prezinte strategia pe care alianţa se va baza în campania electorală, limitându-se a anunţa că strategia „bombă” pe care o va adopta va fi cunoscută la finalul campaniei. „O strategie sănătoasă, care să aducă rezultate pozitive partidului la sfârşitul acestei campanii. Deocamdată suntem în formare, vom discuta şi vom analiza tot ceea ce înseamnă candidaţii care astăzi au fost prezentaţi. Voi discuta cu directorii de campanie ai fiecărui candidat, cu toţi primarii pe care îi avem. Strategia aia pe care dumneavoastră o aşteptaţi ca să fie o bombă o să o spun la sfârşit, când vom câştiga. Dar, în principiu voi practica o strategie sănătoasă, pentru a aduce rezultate pozitive ARD”, a declarat în cadrul conferinţei de presă Modrea.

La bugetul de campanie încă se lucrează. Mandatarul organizaţiei este trezorierul partidului, Gheorghe Copaci. Candidaţii ARD pentru alegerile din 9 decembrie sunt: Colegiul 1 Deputaţi, Ion Cupă, Colegiul Deputaţi 2 – Dan Vâlceanu, Colegiul 3 Deputaţi  – Robert Zgăbaia, Colegiul 4 – Constantin Seversu Militaru, Colegiul 5 –Nicolae Burchel, Colegiul 6 – Nicolae Daviţoiu. La Senat pe Colegiul 1 va candida Ion Ruşet, iar pe Colegiul 2- Mircea Şcheau. Dosarele au fost înaintate la Comisia de Etică. Candidaturile vor fi depuse în perioada 22-28 octombrie.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: