Câştigătorii concursului „Mesajul meu antidrog”

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj a desfăşurat faza judeţeană a concursului „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XV-a, având motto-ul „Pot altfel!”. Întrucât consumul de droguri a ajuns să reprezinte şi în ţara noastră un fenomen de amploare, aflat în expansiune, prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri sunt considerate prioritate naţională, dar şi o necesitate a comunităţii.

În cadrul concursului, au depus lucrări 52 de elevi din  unităţile şcolare din judeţul Gorj. Secţiunea eseu literar, gimnaziu, a fost câştigată de Andrada Grecu, clasa a VI-a, de la Şcoala Generală „Antonie  Mogoşi”, din comuna Băleşti. Alexa-Ştefania Butoi, clasa a X-a, de la Colegiul Național „Spiru  Haret”, şi-a adjudecat premiul I, la nivel de liceu. La secţiunea spot audio (liceu), locul I i-a revenit lui Mihai Giorgi, clasa a IX-a, de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din  Târgu Jiu. Cea mai bună fotografie digitală a fost realizată de Daniel Mălăescu, clasa a XII-a, de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”.

Au fost atribuite şi două locuri I la secţiunea  pictură-grafică. Premiile au fost adjudecate de Mara Ularu, clasa a VII-a, Şcoala Generală „Antonie  Mogoşi” din Băleşti şi Oana Mălina Luca, clasa a XII-a, de la Colegiul  Național „Spiru  Haret” din Târgu Jiu.

Lucrările premiate vor fi transmise Agenţiei Naţionale Antidrog, în vederea participării la faza naţională a concursului. (A.A.)

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: