Câştigătorul Cupei Dolce Vita, aflat duminică

Cupa Dolce Vita îşi va afla câştigătoarea duminică. Până atunci, sâmbătă în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu sunt programate jocurile din sferturile de finală şi semifinalele competiției. Duelul şoc din sferturi este cel dintre liderul campionatului, Dream Team şi locul secund, ISU Gorj.

Cupa Dolce Vita, ajunsă la ediția cu numărul 7, şi-a consumat în weekend-ul precedent jocurile din faza grupelor. Din 12 echipe aflate la start, au mai rămas opt în competiție. Sâmbătă de la ora 11 sunt programate sferturile de finală, cel mai tare duel fiind cel dintre primele două clasate în campionat, Dream Team şi ISU Gorj. Dream Team este şi deținătoarea trofeului, după ce în finala de anul trecut a învins Real Târgu Jiu.

În urma tragerii la sorți de miercuri, finalista Real Târgu Jiu va juca împotriva echipei Provincialii, Primăria Bîlteni va întâlni Mica Frăție, iar un duel de tradiție aduce față în față echipele Peppy Dolce Vita şi Minprest Rovinari. Semifinalele sunt programate pentru sâmbătă seara de la orele 20 şi 21, iar finala va avea loc duminică de la ora 13.

Câştigătoarea Cupei Dolce Vita va avea dreptul de a participa la ediția 2018 a Cupei României, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România în perioada 29 iunie-1 iulie.

Sferturi de finală, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, sâmbătă

Ora 11:00 – Real Târgu-Jiu – Provincialii

Ora 12:00 – Dream Team Târgu Jiu – ISU Gorj

Ora 13:00 – Primăria Bîlteni – Mica Frăție

Ora 14:00 – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Minprest Rovinari

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: