Cât costă „Litoralul pentru toţi”

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România anunţă lansarea ediţiilor de primăvară ale programelor „Litoralul pentru toţi” şi „Litoralul pentru toţi - All Inclusive”, cu oferte de preţ cuprinse între 159 lei/persoană pentru şase nopţi la hotel de o stea şi 985 lei/persoană/sejur de cinci nopţi în regim all inclusive la hotel de 5 stele.

Potrivit sursei citate, ediţia de primăvară a programului „Litoralul pentru toţi” se va derula în perioada 6 mai - 15 iunie 2013. În ceea ce priveşte planurile tarifare, pentru zona Constanţa - Mamaia - Eforie oferta este cuprinsă între 205 lei/persoană/6 nopţi la hotel de o stea, fără mic dejun şi 605 lei/persoană la hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. Turiştii care aleg această zonă a litoralului beneficiază de o opţiune suplimentară, „Litoralul pentru toţi-All Inclusive”, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet suedez, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele pentru aceste sejururi includ cinci nopţi şi sunt cuprinse între 765 lei/persoană la hotel de trei stele, 875 lei/persoană la unitate turistică de 4 stele şi 985 lei/persoană la 5 stele.

De asemenea, preţurile valabile pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopţi/persoană vor fi cuprinse între 159 lei/persoană (Hotel o stea, fără mic dejun) şi 469 lei/persoană (Hotel 5 stele, cu mic dejun). ANAT menţionează faptul că turiştii care cumpără un astfel de pachet beneficiază de un Voucher de Atracţii, prin care pot avea acces gratuit la mai multe obiective turistice din judeţul Constanţa: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria. (A.A.)

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: