Cătălin Botezatu către o gorjeancă: Eşti specială, drăcoasă, mahalagioacă

Gorjeanca Silvia Oana Popescu a revenit la emisiunea de la Kanal D, „Bravo, ai stil! All stars”. Rovinăreanca l-a cucerit de la primele ediţii pe noul jurat Cătălin Botezatu, prin curajul cu care abordează unele ţinute. „Eşti specială, inventivă, drăcoasă, teatrală şi mahalagioaică, toate acestea într-un mod foarte studiat”, a spus Cătălin Botezatu despre rovinăreancă.

Concurenta i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi cu creaţia de inspiraţie victoriană pe care a făcut-o în atelier împreună cu Boghi şi doamna Mari. Primul care a felicitat-o a fost Cătălin Botezatu care a şi exclamat că „aceasta este adevărata Silvia!”, după ce a spus că: „Să ştii că nu a fost întâmplător ce am ales pentru tine. Am văzut că ai avut la început un anumit tip de machiaj, ţi-am văzut şosetele, încălţămintea şi am vrut să te provoc. Ţi-am spus că vreau mai mult de la o câştigătoare atât de guralivă. Ai avut o temă dificilă executată într-un timp atât de scurt, dar ai toate condimentele posibile şi imposibile. Îmi place tot ce ai făcut, de la nebunia din cap, de la flori până la centimetrul ăla pe mână, totul este perfect!”

La sfârşitul jurizării, Cătălin Botezatu s-a ridicat în picioare şi i-a dat steluţă. Silvia a câştigat prima ediţie a emisiunii „Bravo, ai stil!”, ceea ce i-a adus un premiu de 100.000 de lei.

Vizualizări: 3,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: