Ce a păţit un gorjean după ce a găsit un portofel

„Cine face ca mine, ca mine să păţească”, este concluzia unui gorjean care a găsit un portofel şi l-a dus la poliţie. Omul a povestit pe pagina de facebook dispreţul cu care a fost tratat de poliţişti. Ulterior, postarea a fost ştearsă.

Bărbatul a povestit că a găsit un portofel cu acte, carduri şi o reţetă medicală în parcarea de la barajul Jiului, „lângă o expoziţie de garduri de beton”. Deşi se grăbea, a luat portofelul cu gândul să îl lase în drumul lui, la un post de poliţie. Fiind sâmbătă, 25 februarie, a găsit închis atât la poliţia din Băleşti, cât şi la Teleşti. A zis să se abată din drumul lui spre poliţia Rovinari. Acolo a găsit într-un birou doi poliţişti, bărbat şi femeie, care se invitau între ei care să preia cazul. În cele din urmă au luat portofelul şi actul de identitate al bărbatului, pe care l-au invitat să aştepte afară. Omul a aşteptat câteva minute, după care a îndrăznit să spună că se grăbeşte, dar răspunsul primit l-a lăsat cu gura căscată.

Iată cum a povestit gorjeanul păţania în postarea pe care ulterior a şters-o: „Ne-am prezentat, am spus că am găsit un portofel, unde o doamnă sau domnișoară poliţist nu se hotăra cu colegul ei, care se juca pe telefon, cine să preia cazul. La un moment dat, poliţista mi-a cerut să prezint cartea de identitate pe care i-am și înmânat-o. Poliţistul care se juca pe telefon mă întreabă ce era în portofel. Eu am răspuns că era ceea ce este şi acum. Am pus portofelul pe biroul doamnei poliţist, lângă buletinul meu. Poliţistul zice: -Ieşiţi afară şi aşteptaţi. Am ieşit afară, am aprins o țigară împreună cu Adrian, și, după momente de aşteptare zic - hai să mergem să le spunem că este zi scurtă şi avem o întâlnire. Poliţista vorbea la telefon, iar poliţistul a reacţionat pe un ton agresiv, ridicându-şi ochii din telefon: -Am spus să aşteptaţi afară! La un moment, poliţista a ieşit şi m-a invitat numai pe mine în birou. Nu am apucat să purtăm un dialog căci un domn îmbrăcat civil, ce apare în ușă, deschide un dialog cu poliţista, spunându-mi: -Ieşi, bă, afară! Am făcut doi pași spre ieşire, m-am întors iritat de atitudinea poliţiştilor am cerut cartea de identitate poliţistei (căreia nu-i pot menţiona numele deoarece nu s-a prezentat), iar aceasta a spus că nu mi-o poate da deoarece trebuie să dau o declaraţie. Eu i-am răspuns că nu pot pierde timpul suportând atitudinea colegilor ei ocupaţi cu timpul liber, am ieşit afară şi, împreuna cu Adrian, am plecat unde aveam drumul…”.

Vizualizări: 12,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: