Ce echipă a vrut să cumpere antrenorul Universității Craiova

Mirel Rădoi ar fi putut fi patron de echipă în România dacă asocierea acestuia cu omul de afaceri gorjean, Nicolae Sarcină, nu ar fi căzut în ultimul moment. Mihai Stoica a dezvăluit numele clubului pe care ex-internaționalul României a fost aproape să îl preia.

Fost mare jucător în Ghencea și fost internațional, severineanul Mirel Rădoi a strâns o avere în ultima parte a carierei, petrecută în Zona Golfului. După ce a agățat ghetele în cui, a încercat să își facă un nume și ca antrenor. Nu a reușit la FCSB, iar ca selecționer a înregistrat o mare performanță pe banca naționalei de tineret, dar și două mari dezamăgiri la naționala mare.

Rădoi putea fi și unul dintre patronii din fotbalul românesc. Mihai Stoica a dezvăluit că fostul selecționer a vrut să cumpere Daco – Getica în 2017. Clubul, care înainte s-a numit Juventus Colentina, a trecut meteoric prin Liga 1. „La un moment dat era o discuţie… Mirel Rădoi vorbise cu domnul Sarcină să preia Daco-Getica, înainte să se cheme Daco-Getica (n.r. fostul nume al echipei era Juventus Colentina), ţineţi minte că a fost discuţia asta. Aia a fost ideea: gata, s-a rezolvat problema că vin domnul Sarcină şi Mirel Rădoi”. După aia a căzut”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. „Mirel Rădoi s-a aflat în discuţii foarte avansate cu Ilie Ciuclea, patronul lui Daco-Getica şi aceştia urmau să semneze actele pentru cedarea clubului. Rădoi avea un întreg plan pentru noua echipă, căreia urma să-i schimbe şi denumirea şi dorea să-l pună antrenor pe Daniel Opriţa. Lângă Mirel Rădoi ar fi trebuit să vină ca investitor şi Nicolae Sarcină, însă totul a picat în ziua în care Ilie Ciuclea ar fi trebuit să primească banii. În acea zi, Nicolae Sarcină n-a transferat vreun ban şi n-a mai răspuns la telefon, spre disperarea lui Mirel Rădoi”, scrie sursa citată.

Conform playsport.ro, afacerea s-ar fi blocat în momentul tranzacției financiare. „Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des în fotbalul românesc. Până să facem actele, totul a fost în regulă, când a fost vorba de plată, toţi au dispărut”, a explicat Mirel Rădoi la ceva timp după ce afacerea a căzut.

La o lună după ce s-a scris în presă despre această posibilă preluare omul de afaceri Nicolae Sarcină prelua echipa  ACS Șirineasa din Vâlcea, în Liga 3.

Vizualizări: 2,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: