Ce face Cârciumaru cu banii de la rectificare

Florin Cârciumaru aşteaptă rectificarea de buget pentru a mai rezolva din problemele cetăţenilor. Primarul din Târgu Jiu nu pare avantajat de faptul că păstoreşte localitatea care l-a făcut pe Ponta deputat. Cârciumaru se bucură că va rezolva trei dintre problemele stringente, după cum a declarat ieri la Radio Infinit.

Reporter: Aţi solicitat bani la rectificare? Care este cea mai mare problemă?

F.C.: Da, am solicitat la această rectificare bani ca să rezolvăm problema însoţitorilor persoanelor cu handicap. Din informaţiile pe care le am, în această săptămână va avea loc o şedinţă de guvern prin care se va rezolva problema rectificării şi că se va aloca o sumă de bani necesară pentru rezolvarea acestei probleme până la sfârşitul anului.

Reporter: Înţeleg că plata însoţitorilor este cea mai mare problemă.

F.C.: Sunt probleme atât la nivelul judeţului Gorj cât şi la nivel naţional cu acordarea acestor sume pentru plata însoţitorilor. Eu ştiu că guvernul va aloca o sumă de bani pentru subvenţionarea căldurii în oraşele care au CET-uri, pentru consilii judeţene, care să echilibreze bugetele primăriilor care nu au bani de salarii.

Reporter: Ce alte solicitări mai are Primăria Târgu Jiu?

F.C.: Am solicitat bani pentru reparaţiile necesare la Poarta Sărutului, 4 miliarde de lei vechi, solicitare în proporţie de 99% rezolvată. De asemenea, mai avem nevoie de 10 miliarde pentru finalizarea lucrărilor la grădiniţa 13.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: