Ce măsuri a luat Boza cu directorii din CEO. „Nu mai accept aşa ceva!”

Managerul CE Oltenia, Sorinel Boza, i-a luat la ochi pe directorii din companie. Şefii CEO nu mai au voie să se ponteze la serviciu în zilele de sâmbătă și duminică, decât dacă au ca sarcină să asigure permanența în unități. Boza s-a arătat revoltat că unii dintre directori încasează sume uriașe de bani pentru că vin din proprie inițiativă, în weekend, „pe la serviciu”, doar pentru a câștiga în plus la salariu.

Directorii din CE Oltenia au putut câștiga până acum sume frumoase la salariu venind, chipurile, sâmbăta și duminica la lucru. După cum se ştie, orele lucrate în weekend se plătesc de către companie cu 187% din salariul de încadrare. Managerul CE Oltenia a dispus ca niciun director să mai fie pontat la serviciu în zilele în care ar trebui să fie liber. „Sunt foarte supărat. Nu vom mai plăti orele lucrate în weekend de directori. Am dat o dispoziție în acest sens. Sunt câteva situații. Nu vorbesc de cei care trebuie să asigure permanența. Șeful care asigură permanența vine la tură, la program. Este șef de tură, cefelist, șef de schimb, sau cum s-o numi el. Mă refer la directori de sucursale, directori de unități”, a declarat Sorinel Boza, directorul general al CE Oltenia.   

Boza: Poate a venit să bea o cafea la birou

Șeful CE Oltenia este sigur că mulți dintre directori au venit doar „de formă” la serviciu. „Sunt oameni care vin sâmbătă «pe acolo». Și la un moment dat oamenii respectivi se pontează. Că au fost acolo, 4 ore! Nu este posibil așa ceva. Nu accept astfel de lucruri. Poate a venit să bea o cafea la birou, sau nu are acasă. Și eu trebuie să-l pontez?”, a explicat Sorinel Boza.

Prin companie se vorbește că sunt directori în CE Oltenia care încasează și 17.000 lei pe lună urmare a faptului că se pontează la serviciu în zilele de weekend.      

Vizualizări: 10,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: