CE Oltenia, despre proteste-COMUNICAT

In data de 22.03.2018, in jurul orei 1:20, s-a incheiat actiunea declansata in data de 21.03.2018, de catre unii salariati din sectorul minier al CE Oltenia.

Toate dialogurile purtate de catre conducerea companiei cu salariatii nemultumiti au avut o atitudine increzatoare si pozitiva, in vederea stabilirii de comun acord a celor mai bune solutii pentru imbunatatirea conditiilor de munca.

Orice problema ridicata de salariati este analizata in vederea solutionarii in timpul cel mai scurt posibil si in limita posibilitatilor financiare, dialogul constructiv demonstrand de fiecare data ca este calea optima pentru rezolvarea oricaror nemultumiri.

Incheierea noului Contract Colectiv de Munca, semnat in data de 21.03.2018 de catre toate federatiile sindicale, reprezinta asigurarea cadrului legal necesar asumarii si indeplinirii obligatiilor si drepturilor convenite cu partenerii de dialog social.

In continuare, administratia isi manifesta toata disponibilitatea pentru a analiza orice solicitari ale angajatilor, in vederea solutionarii tuturor dezacordurilor si evitarii disfunctionalitatii unor sectoare ale companiei, politica de personal adoptata demonstrand, pentru prima data de la infiintarea companiei, ca este orientata catre acordarea de beneficii suplimentare tuturor salariatilor si ca drepturile acestora constituie un obiectiv prioritar pentru actuala conducere.

Sursa: CE Oltenia

Vizualizări: 3,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: