CE Oltenia: Fiecare excavator este dotat cu dozator de apa caldă. Reacția angajaților!

Unii lideri sindicali au acuzat conducerea CE Oltenia că a dat salariaților pliculețe de ceai, dar nu a asigurat apa caldă. CE Oltenia susține că toate excavatoarele au dozatoare cu apă caldă.

„Asigurarea conditiilor necesare desfasurarii activitatii in aceasta perioada este tinuta permanent sub supraveghere.  In cursul zilelor de 9 si10 ianuarie 2017, au fost efectuate controale, atat la unitatile miniere, cat si la electrocentralele aferente CE Oltenia, asupra modului de acordare al ceaiului, dotarii cu echipament individual de protectie corespunzator perioadei de iarna, asigurarii incalzirii sediilor sociale, atelierelor si a cabinelor fiecarui utilaj, amenajarii drumurilor de acces.

   Fiecare punct de lucru (din cariere si din centrale), inclusiv fiecare excavator este dotat cu dozator de apa calda, astfel ca ceaiul poate fi preparat oricand pe parcursul schimbului de lucru, existand un acord cadru de furnizare a apei plate valabil pana in septembrie 2017, cu contract subsecvent valabil pana in februarie 2017.

  In urma actiunii de verificare desfasurate nu au fost constatate deficiente care sa impiedice buna desfasurare a activitatii“, a comunicat CE Oltenia.

Angajații CEO au reacționat după comunicatul companiei, referitor la asigurarea dozatoarelor cu apă caldă pe fiecare excavator. „Unde au văzut ei dozatoare pe benzi? Nu toți lucrăm pe utilaje, pe circuite suntem mai rău ca sclavii. Avem apa de acasă și aia îngheață“, este unul dintre comentariile postate pe Facebook. Au mai comentat și alte persoane care i-au dat dreptate salariatului CEO.

Vizualizări: 3,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: