Ce pantofi și sandale purtăm în primăvara-vara 2016

Motive etnice, sandale cu încrucișări, saboți și ghete cowboy sunt must have în acest an în materie de încălțăminte.

Dacă nu ai încă o pereche de ghete cowboy este momentul să achiziționezi una pentru că vor fi în trend vara aceasta. Se poartă, de asemenea, saboţii, dar și pantofii cu catarame. Fie că vorbim de pantofi cu toc sau sandale joase, dacă vor avea o cataramă, picioarele tale vor arăta foarte bine.

Imprimeurile tradiţionale sunt un must în acest sezon asa că, atât la îmbrăcăminte cât și la încălţăminte.

Dacă îți plac sandalele joase, află că anul acesta sunt la mare căutare, mai ales cele cu modele de tip grany, cu încrucişări chiar pe degete, fie cu platformă sau accente etnice.

Se poartă și accentele metalice, în special cele argintii, întâlnite și la  espadrile, pantofi casual sau cu toc.

Și pentru că vorbim de încălțăminte, iată și câteva metode de lărgire a pantofilor. De câte ori nu ai putut purta pantofii tăi preferați pentru că te strâng. Dacă ai cumpărat o pereche de pantofi, pentru a evita bătăturile, poartă sosete ude, umezite cu apă caldă. Încalță pantofii și apoi dați o tură prin curte sau casă.

Sau vă puteți pune niște șosete groase în picioare, incalțați pantofii și plimbați uscătorul pe întreaga suprafață a pantofilor pentru câteva minute.

Și dacă tot nu reușești, atunci mai ai o șansă. Ține pantofii cu interiorul in jos deasupra oalei în care ai fiert apă. Vaporii fierbinți determina pielea să se lase și să devină mai flexibilă. Apoi trebuie să introduci în pantofi ghemotoace din șosete, pentru ca pielea să se lase mai mult și să-și mențină forma.

Vizualizări: 2,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: