Ce pretenții are Niculina Stoican de la viitoarea noră

Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican a vorbit la Pro TV despre pretențiile pe care le va avea de la viitoarea noră. Artista are un singur copil, pe Vlad Stănescu, dar vrea patru-cinci nepoți pe care promite că îi va crește ea. “Îmi doresc ca nora mea să-mi aducă patru-cinci nepoți. Voi fi o soacră minunată. Ca să-ți fie bine trebuie să te înțelegi cu nora”, a spus Niculina Stoican.

Artista spune că și-a luat deja un loc de casă, cu livadă și grădină. “Nu avem noră și nepoți, dar ne pregătim. Am luat un minunat loc de casă și anul viitor o să-mi împlinesc și acest vis, să avem această casă pe care ne-o dorim, unde să ne creștem nepoții”, a spus cântăreața.

Niculina Stoican își va petrece sărbătorile muncind, ca de obicei, iar puținele zile libere le va petrece acasă. Susține că doar așa se încarcă energetic, la țară. “Îmi place să mă duc la țară, să dorm, să mă plimb, sunt aproape de oraș, dar e un aer acolo, e altceva”, a spus artista, care se relaxează și atunci când gătește. “Fac cele mai bune ciorbe din țară”, a punctat Niculina Stoican. (A.A.)

Vizualizări: 10,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: