Ce și-au strigat Mitrescu și Pecingină

Liderul sindical Constantin Mitrescu și vicepreședintele PSD Târgu Jiu Gheorghe Pecingină și-au spus vrute și nevrute prin intermediul unui post local de radio. Mitrescu a declarat că Pecingină este plătit de Ion Călinoiu, vicepreședintele PSD, să destructureze sindicatele. În replică, Pecingină spune că Mitrescu ar putea fi acționat în judecată. 

Mitrescu se referă la situația de la Cariera Poiana, unde Pecingină a asistat, în calitate de avocat, strângerea de smenături pentru schimbarea liderului Ion Răducu. “Gheorghe Pecingină e un vicepreședinte PSD trimis de Călinoiu să se implice să destructureze sindicatele prin carieră. Se duce cu presa după el. Ăsta e Gheorghe Pecingină. E plătit pentru asta, doar știe toată lumea”, a declarat Mitrescu.

Gheorghe Pecingină spune că nu este plătit, ci face ce ar trebui să facă liderii. Pecingină a declarat însă acum câteva săptămâni că are contract cu Nicolae Pavel de la Cariera Poiana, pentru a-i oferi asistență. Pavel a dezvăluit că pentru serviciile sale Pecingină primește 300 de lei. Pecingină mai spune că este politician în timpul liber. ”Eu nu sunt plătit de nimeni. Sunt avocat, iar în timpul liber sunt politician. Eu fac ce trebuia să facă ei. El și Golea sunt habarniști și nu și-au făcut treaba”, a spus Pecingină.

Mitrescu a mai spus că Pecingină este zero ca avocat și că este un plagiator. Sindicalistul spune că el este cel care a câștigat prime și alte facilități pentru oameni, pe vremea când director la Rovinari era Laurențiu Ciurel. „E zero ca avocat, de aia s-a băgat în politică”, spune Mitrescu despre Pecingină. Avocatul Pecingină spune că el a câștigat procese în minerit, nu Mitrescu. ”Eu am câștigat primul. (...) Ce a plagiat Pecingină? Dacă mi-aș pune mintea cu el l-aș da în judecată. El e zero ca inginer, de a intrat în sindicat”, a mai spus Pecingină.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: