Ce spune CNI despre ștergerea numelui Pandurii de pe stadion

Compania Națională de Investiții (CNI) a explicat ștergerea numelui PANDURII de pe arena din Târgu Jiu. CNI a comunicat că proiectul tehnic nu prevedea ca în tribună să fie scris numele echipei de fotbal. Constructorul scrisese PANDURII cu scaune albe pe fond de scaune albastre, dar a fost nevoit să le înlocuiască pe cheltuială proprie.

Scaunele albe cu care pe o tribună întreagă scria PANDURII au fost înlocuite cu unele albastre la solicitarea investitorului, Compania Națională de Investiții. ”Scaunele albe din tribuna stadionului Municipal Târgu Jiu care formau numele echipei de fotbal Pandurii au fost înlăturate deoarece acestea nu erau prevăzute în documentația tehnică avizată. Această măsură a fost dispusă în urma verificării stadiului lucrărilor efectuate de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții”, au comunicat reprezentanții CNI, la solicitarea Pandurul.

Cheltuielile cu înlăturarea scaunelor albe și montarea celor albastre vor fi suportate de antreprenorul lucrării, spun cei de la CNI.       

Este greu de crezut că vina aparține constructorului, care nu ar fi avut niciun interes să încalce prevederile din proiectul tehnic. Câteva sute de scaune albe formau numele echipei fanion. ”Nu e nicio problemă. S-a hotărât la CNI, la investitor, ca toate scaunele să fie albastre. Nu știu ce se va întâmpla cu scaunele albe, nu sunt ale noastre, sunt ale CNI. Probabil le va folosi în altă parte constructorul, nu-i problema primăriei. Știu că s-a stabilit să fie albastre. Asta, cu PANDURII, era un efect de stadion, de tribună”, a spus Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din primăria Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu s-a delimitat de această modificare adusă la stadion, spunând că CNI a decis și că nu știe de ce a fost nevoie de ștergerea numelui echipei din tribuna stadionului.

Vizualizări: 1,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: