Ce va face Stoican dacă Pandurii retrogradează

Flavius Stoican, tehnicianul CS Pandurii, a declarat că va rămâne la Târgu Jiu și în situația în care echipa va retrograda, asta dacă conducerea îl va dori. Pandurii luptă pentru rămânerea în Liga I. Nu este pentru prima dată în această situație, însă acum clubul este în insolvență. 

Pandurii luptă pentru rămânerea în Liga I, cu un lot format din tineri fără experiență, iar acest lucru se vede pe teren. Chiar și așa, antrenorul CS Pandurii, Flavius Stoican, este încrezător că „Pandurii nu va muri“. Tehnicianul crede că dacă echipa va juca bine, vor veni oamenii cu bani. „Din punctul meu de vedere va depinde de ce vom face pe teren. Dacă reușim să salvăm echipa, am înțeles că sunt oameni care își doresc să vină lângă echipă. Echipa Pandurii nu va muri. Ceea ce spun, spun pentru că așa gândesc, așa simt. Dacă am reuși această performanță pe teren, oamenii ar veni lângă echipă“, a  declarat Stoican la Radio Omega.

Acesta a mai spus că este dispus să rămână la Pandurii, chiar și în Divizia B. „Dacă echipa retrogradează și oamenii au nevoie de mine, în continuare rămân. Continui pentru că am văzut aici oameni care își doresc să facem performanță“, mai spune Stoican.

„Trebuie ca din acești băieți să scot ce e mai bun și să rămânem în prima ligă“, Flavius Stoican, antrenor Pandurii.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: