Cel mai bun balerin al lumii, clip filmat pe Transalpina. „O experienţă unică”

Serghei Polunin, cel mai bun balerin al lumii, a filmat pe Transalpina clipul „The Road to Eternity”, prin care vrea să le împărtăşească fanilor o parte din locurile extraordinare pe care le-a văzut în ţara noastră.

Polunin a vizitat România în luna iulie, când a fost invitat special la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Prima parte a clipului este realizată pe Drumul Regelui, considerat cel mai frumos traseu montan din România. Filmările au continuat la marginea unei păduri de stejari seculari din judeţul Vâlcea. Locurile au fost alese special pentru a sublinia ideea că natura este eternă şi oamenii ar trebui să o respecte.

Coregrafia și mișcările balerinului Sergei Polunin pun în valoare frumusețile locului.

„A fost cu totul special să dansez în România, în mijlocul naturii. Pentru mine a fost o experienţă unică, deoarece am reuşit să mă conectez la nivel spiritual cu tot ce mă înconjura”, a declarat Serghei Polunin, citat într-un comunicat de presă.

Producţia a fost realizată de regizorul Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborările cu artişti precum Inna, Delia, Antonia şi Carla’s Dreams.

„M-am simţit extraordinar la filmări şi mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Serghei Polunin, care este cu siguranţă un artist desăvârşit. Impresionează prin explozia mişcărilor şi felul în care se adaptează extrem de rapid la condiţiile de filmare, care nu au fost tocmai prietenoase”, a spus regizorul Bogdan Daragiu.

Vizualizări: 2,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: