Cele mai utilizate 5 accesorii pentru piscine

Avantajele utilizarii unor accesorii pentru piscine sunt atat de numeroase, incat devine greu sa nu  le iei serios in calcul atunci cand ai o piscina sau iti doresti una. Fie ca vorbim de un eveniment destinat copiilor sau adultilor, fie ca vorbim, pur si simplu, de petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, ambientul trebuie sa fie realizat in asa fel incat sa ne redea si sa ne mentina buna dispozitia. Un prim avantaj evident al accesoriilor pentru pisicine este dat de atmosfera de vacanta pe care ele o creeaza, asta indiferent de anotimp. Apoi, un al 2-lea avantaj la fel de  important este diversitatea si unicitatea pe care o obtii prin utilizarea acestor accesorii piscine. Dar sa vedem, concret, mai departe, cum anume poate  deveni piscina un spatiu feeric, care, de multe ori, ne aminteste prea putin de clasicele piscine.

Accesorii piscine pentru sanatate si frumusete

De la asa-zisa “balaceala” si jocurile in apa dupa care atat copii cat si adultii se dau in vant, pana la spatiile de socializare din afara piscinii, toate sunt moduri unice de a-ti petrece timpul alaturi de cei dragi.

1. Un accesoriu excelent pentru astfel de ocazii, de care toata lumea se va bucura sunt luminile subacvatice. Punand la dispozitie o gama variata de solutii (halogen, led, sau fibra optica) sistemul de iluminare iti ofera o ambianta apare. Gandeste-te ca luminile cu led care isi schimba culorile, va transforma noptile la piscina intr-un spectacol de culori. Din punct de vedere vizual, iluminatul subacvatic reprezinta una dintre optiunile cele mai bune pentru o piscina sau un spa.

 

Distractia in apa reprezinta un mod excelent de a face sport, avand in vedere ca toate activitatile in apa iti solicita muschii. In plus, daca optezi pentru un sistem de hidromasaj si pentru un arc de apa – 2 accesorii piscine foarte utile – te vei bucura de sanatate si distractie in acelasi timp.

2. Sistemul de hidromasaj este conceput in asa fel incat sa stimuleze nivelul de constientizare a corpului, reducand nivelul de anxietate si inducand un sistem de bunastare si de relaxare celui care il incearca. Actiunea de barbotare reprezinta un beneficiu enorm pentru corp, facand piscina atractiva si transformand timpul petrecut o adevarata distractie.

3. La randul sau, arcul de apa este excelent pentru masajul spatelui, al gatului si al umerilor, detensionandu-ti corpul.

 

4. Poate ca locul cel mai potrivit in care te poti fi impotriva curentului este o piscina cu turbo jet (sistem de inot contra-curent). Comparativ, sistemul turbo jet se aseamana cu o banda de alergat subacvatica, aceasta prin intermediul unui jet de apa puternic. Oricine-ar fi incantat de acest accesoriu “contra-curent” care te va stimula.

Apoi, se poate ca uneori sa-ti doresti sa ai aproape un colt de natura care sa te scoata din peisajele urbane de care dai zilnic pe strada si chiar acasa. Pentru ca, pana la urma, fara niciun accesoriu, piscina in sine poate parea ceva destul de articial fata de un lac sau fata de mare. Insa exista o solutie extraordinara pentru toate aceste inconveniente!

5. Daca vei opta pentru o cascada de perete, tot peisajul va capata un alt sens pentru tine! In plus, o cascada de apa va fi transforma intreg peisajul intr-unul destul de animat, conferind curtii tale eleganta si niste efecte vizuale si sonore de exceptie. Privelistea va fi incantatoare facandu-te sa te simti intr-un mic colt viu de natura.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: