Celebrul „Bă, Cristi”, urmărit de poliţişti pe străzile din Motru

Bărbatul din celebrul filmuleţ „Cristi, bă, Cristi…” a ajuns în arestul poliţiei din Gorj, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, pe o stradă din Motru. Oamenii legii l-au urmărit până la limita cu judeţul Mehedinţi, fără ca autoturismul să poată fi oprit. Antonescu Vasile Cristian circula fără permis cu maşina unui amic şi a fost în cele din urmă reţinut 24 de ore.

Poliţiştii au verificat mai întâi a cui este maşina şi au aflat că proprietar este o femeie de 35 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, aflată la muncă în Italia. Femeia a spus că maşina era în grija soţului. Aflând despre verificări, soţul s-a dus la poliţie, unde a povestit că a încredinţat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broşteni.

Poliţiştii au aflat în cele din urmă că bărbatul indicat, în vârstă de 46 de ani, a fugit de echipajul din Motru pentru că avea permisul suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere, anunţă IPJ Gorj.

Pentru că a fugit de poliţie, dar şi pentru că în trecut a mai condus o maşină neînmatriculată, Antonescu a fost reţinut 24 de ore. Luni seara, procurorii din Motru au decis să-l cerceteze pe Cristi în stare de libertate.

VIRAL

Vasile Cristian Antonescu a devenit celebru în 2016. Un videoclip în care Gheorghe, un tânăr din mediul rural, muşcat de picior de un câine, strigă să vină stăpânul animalului, un anume Cristi, a isterizat mediul virtual. În loc să se elibereze din colţii câinelui, bărbatul stătea rezemat de gard, fuma şi îl striga pe Cristi. Credit foto:www.cancan.ro

Galerie foto


Vizualizări: 15,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: