Cerere neobişnuită a lui Cârciumaru pentru CE Oltenia

Primarul Florin Cârciumaru cere Complexului Energetic Oltenia să cumpere abonamente Pandurii. Cererea vine în contextul în care nici el nu a cumpărat, până în acest moment.

Edilul local susţine că a discutat cu angajaţii primăriei pentru a cumpăra şi ei abonamente la meciurile Pandurii. „Îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă. Şi Primăria Târgu Jiu, prin reprezentanţii pe care-i are, de la primar la ultimul şef de serviciu, agreează această idee şi vom cumpăra abonamente. Este greu să ajungem la 10.000 de abonamente, dar insistăm şi ceea ce a făcut galeria de fotbal, trebuie să facă toate instituţiile”, a declarat Florin Cârciumaru.
Edilul local a dat asigurări că municipalitatea va cumpăra un număr foarte mare de abonamente. Cârciumaru spune că ar trebui să cumpere abonamente Pandurii, inclusiv conducerea CEO şi sindicatele. „Cred că această iniţiativă va fi extinsă, în primul rând, la fiecare acţionar: Primăria Târgu Jiu, Consiliul Judeţean, Artego, bineînţeles şi sindicatele, şi conducerea CEO. Eu consider că, dacă avem voinţă, putem şi reuşi”, a precizat Cârciumaru. Preţul unui abonament este de 50 de lei la peluză, 100 de lei la tribună şi 150 de lei la tribuna 1.

Vizualizări: 4,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: