Chef Scărlătescu, lacrimi pentru gorjeanca Loredana

Gorjeanca Loredana Ene a părăsit în lacrimi concursul „Chefi la cuțite”. În lacrimi a fost și Chef Scărlătescu. „Poți să-ți dai seama cât de rău îmi pare că te pierd”, i-a spus acesta. Loredana a trebuit să gătească un cartof și spune că a făcut mâncarea copilăriei ei, pe care a petrecut-o la Rovinari.

Loredana trăiește de ani buni în Timișoara, unde este model. Deși a mizat pe o mâncărică de cartofi „ca la mama acasă”, una dragă anilor din copilărie, frumoasa tânără a părăsit concursul.

Diva cu ochii azurii și drag de bucătărie a fost eliminată din competiție, iar Chef Scărlătescu a rămas înlăcrimat și cu numai patru membri în echipă. „Eram sigur că o luăm pe divă la braț și mergem pe Champs Elysees”, a spus Scărlătescu. Nici Loredana nu credea că va fi eliminată. „Eram foarte încrezătoare în mine. Este rețeta mamei mele, mâncarea pe care o mâncam când eram mică. De asta eram sigură că nu am cum să plec”, a spus tânăra eliminată.

Loredana Ene are 24 de ani și a venit la „Chefi la cuțite” fiindcă este „nebună”, mai nebună decât tinerele de vârsta ei! „Sexy mademoiselle inginer” a făcut senzație în concurs, dar din păcate nu a impresionat jurații. 

Galerie foto


Vizualizări: 5,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: