Cinci greșeli pe care le faci în îngrijirea părului

Perie-ți părul înainte de splăare. Este posibil să nu iei în considerare acest pas foarte important și cele mai multe femei își piaptănă părul numai după spălare. Perie părul înainte de spălare și nu se va mai încurca.

Nu folosi placa sau alte produse pe părul ud. Atunci când sunt folosite instrumente la cald pe parul umed acesta se poate deteriora. Așa că, asigurați-vă că părul este complet uscat înainte de a utiliza orice produse de styling.

Este important să păstrați părul curat. Acest lucru nu înseamnă spalat parul de zi cu zi. Atunci vei pierde uleiurile sănătoase ale scalpului lăsând părul plictisitoare.

Utilizarea fixativului. Spray-ul de păr conține alcool și alcool arde atunci când vine în contact cu căldură. Niciodată nu aplica fixativ înainte de a folosi placa de păr sau alte instrumemnte, ci doar după.

Evitați uscătorul de păr sau uscarea cu prospul. Treceți-vă degetele prin păr pentri a-l usca. Părul tau ar putea avea nevoie de mai mult timp să se usuce în acest fel, dar e mai sănătos.

Vizualizări: 1,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: