Cinci jucători noi la Pandurii Târgu Jiu

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu se va reuni pe data de 15 ianuarie, dar până atunci au început deja discuțiile pentru întărirea echipei. Marin Condescu, principal creditor al clubului, a spus că s-a bătut deja palma cu cinci jucători.

Pandurii Târgu Jiu va face pregătirea de iarnă la Târgu Jiu, nefiind fonduri pentru cantonamente pe alte meleaguri, cum se întâmpla în Liga I. Clubul este în insolvență, așa că este nevoit să drămuiască fiecare ban, mai ales că acționarii nu l-au mai sprijinit de mai bine de un an.

„Reunirea va fi pe 15 ianuarie, va urma o pregătire centralizată la Târgu Jiu. Campionatul începe pe 24 februarie. Cel puțin în primele două săptămâni va fi tot lotul la pregătire, după care antrenorul va decide pe cine păstrează. Avem un lot de 28 de jucători”, a spus Marin Condescu.

Înainte de pauza de iarnă, antrenorul Adrian Bogoi părea decis să nu mai păstreze toți jucătorii: „Nu putem să continuăm așa la nesfârșit. Facem greșeală după greșeală. Și mai trece o etapă, încă o etapă. Nu mai merge așa. O să decidem cine rămâne. (…) Sunt condiții bune, nici lotul nu e rău, dar cu o asemenea atitudine a unor jucători nu am ce să fac”.

Vestea bună este că Pandurii va aduce cel puțin cinci jucători în această iarnă. „Am bătut deja palma cu un portar, doi fundași centrali, un închizător și un atacant”, a spus Condescu, menționând că nu le poate da numele decât după semnarea contractelor.

Vizualizări: 2,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: