Cine este noul inspector şcolar general adjunct al ISJ Gorj

Conducere nouă la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Fosta inspectoare adjunctă, Maria Cochină, a plecat încă de luni din inspectorat la catedră, iar acum se aşteaptă numirea unui alt profesor pe funcția rămasă vacantă. Favorit pentru ocuparea acestui scaun este fostul director al Școlii Gimnaziale din Rovinari.

Maria Cochină nu mai este începând de luni, 17 octombrie, inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Gorj. Aceasta nu a promovat concursul, aşa că ISJ Gorj are o altă propunere pentru acest post. ”În urma concursului organizat luna trecută, niciun candidat nu a promovat toate probele, iar începând cu 17 octombrie, doamna profesor doctor Maria Cochină a primit, printr-un ordin de ministru, înştiinţarea că i-a încetat detaşarea pe funcţia de inspector general adjunct, urmând ca dumneaei să revină la catedra rezervată din cadrul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
Fostul director al Școlii Gimnaziale din Rovinari, Romeo Prunescu, este favorit pentru funcția de conducere. ”În această perioadă nu avem inspector general adjunct, propunerea pe care o susține instituția noastră pentru funcția respectivă este ca domnul profesor Prunescu Romeo să fie detașat în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs. Potrivit reprezentanţilor ISJ Gorj, și Romeo Prunescu s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei, concurs ce a avut loc luna trecută, însă dosarul i-a fost respins pentru că îi lipsea un calificativ. Romeo Prunescu lucrează și în prezent în inspectorat fiind inspector școlar resurse umane.

Vizualizări: 2,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: