Cine îl dă în judecată pe Ponta

Lucian Isar, fost ministru în guvernul Ponta și actual partener de viață al Alinei Gorghiu, a anunțat că îl dă în judecată pe fostul premier. Isar a fost miercuri la DNA, pentru a da detalii legate de o plângere pe care tot el a făcut-o. 

Ponta a profitat de situație pentru a-i aduce acuze grave. ''Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA / pot însă să spun că în aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru - Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles - în cateva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate există şi astfel de oameni'', a scris fostul premier pe Facebook.

În replică, Isar l-a amenințat cu darea în judecată. "Nu ştiu şi nici nu mă interesează resorturile minciunilor sale. Îl anunţ pe tânărul calomniator că va trebui să apară în faţa instanţei, deoarece îl voi acţiona în justiţie. Oricum are deja experienţă cu instanţele. Un drum în plus sau în minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa", declarat pentru MEDIAFAX fostul ministru delegat Lucian Isar.

Vizualizări: 2,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: