Ciobotariu: „Intenţionez să fac antrenament pe un teren cu nămol”

Pentru că la ora jocului cu Astra se anunţă ploi şi terenul de la Târgu Jiu va fi cel mai probabil destul de greu din cauza nămolului, antrenorul gorjenilor a căutat ieri terenuri deszăpezite în judeţ. Ideea lui Liviu Ciobotariu este că echipa trebuie să se antreneze în condiţii identice cu cele de la ora meciului pentru a putea face faţă acestui joc. Din păcate ieri nici unul dintre terenurile vizitate nu a fost corespunzător cerinţelor iar Pandurii s-au antrenat aseară tot pe terenul sintetic.

Liviu Ciobotariu a mers ieri să vadă două terenuri din judeţ încercând să găsească unul cu nămol pentru a-şi antrena echipa câteva zile în condiţiile pe care le anticipează deja pentru meciul cu Astra. „Fiecare antrenor îşi face strategiile sale, pe mine mă interesează ca echipa mea să fie  în cea mai bună formă la ora jocului”, a precizat tehnicianul.

Nu s-a găsit niciun teren cu nămol

În mod normal Pandurii vor juca meciul cu Astra pe un teren foarte moale şi plin de nămol dacă va mai şi ploua în aceste zile. „Eu intenţionez în următoarele zile să fac antrenament pe un teren asemănător, care va fi la fel moale şi cu nămol. Rămâne să vedem unde vom găsi aceste condiţii”, şi-a explicat Ciobotariu intenţiile. Ieri tehnicianul care a refuzat terenul din Bumbeşti Jiu pentru că acesta era acoperit cu o suprafaţă de gheaţă temându-se să nu se accidenteze jucătorii acolo. Nici celelalte terenuri pe care le-a inspectat tehnicianul pandurilor nu corespund cerinţelor sale fiind acoperite fie cu gheaţă, fie cu zăpadă. La Rostramo, acolo unde se mai găseşte un teren, deszăpezirea nu s-a putut face, la fel ca şi la Unitatea Militară, din cauza suprafeţei foarte moi a terenului, utilajele rămânând împotmolite.

Se lucrează la primul unsprezece

Ciobotariu spune că se teme de accidentarea jucătorilor şi nu doreşte să îi lase să joace pe gheaţă, alegând ieri din nou pregătirea pe terenul sintetic. Pentru meciul cu Astra, Ciobi spune că are deja un prim unsprezece conturat dar mai poate fi modificat până la ora meciului. „Pentru primul joc am un prim unsprezece deja stabilit dar în funcţie de ce va fi până la ora meciului mă voi decide pe cine voi conta. Pentru mine este important să am tot lotul valid. E normal că sunt câţiva jucători şi se ştiu foarte bine care sunt din fiecare compartiment, care sunt jucători cu experienţă, jucători care au evoluat mult timp la Pandurii şi probabil nu vor lipsi din primul unsprezece dar pot interveni şi schimbări”. Ciobotariu a mai ţinut să precizeze că nu are în lot titulari şi rezerve avertizând pe cei care vor fi în primul unsprezece să nu plece cu premisa că vor fi mereu titulari. „Avem nevoie de toată lumea. Ne aşteaptă un retur foarte greu şi am nevoie de toţi jucătorii. Şi dacă e să facem o statistică avem foarte mulţi jucători care au cartonaşe şi pe asemenea terenuri se mai pot şi accidenta şi atunci avem nevoie de tot lotul valid”, a mai precizat antrenorul Liviu Ciobotariu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: